arrow_drop_up arrow_drop_down

Trainen en tafelen

Extra service op locatie Spaklerweg: verse voedzame meeneemmaaltijden. Jij gaat trainen en na afloop neem je je bestelling mee. Thuis zit je binnen 15 minuten aan tafel, eet smakelijk!


We hadden het al aangekondigd: na het trainen jouw bestelde maaltijd van De maaltijdwinkel meenemen. Vanaf nu kun je gebruik maken van deze extra service aan jou.


Via onderstaande button ga je naar de pagina van De maaltijdwinkel en daar kun je alle informatie vinden en uiteraard kun je je aanmelden voor de 'try before you buy' actie.


Probeer twee maaltijden voor de actieprijs van €10 per persoon per keer. Speciaal voor jou als Fit & Fast klant. Proef zelf hoe lekker de gezonde maaltijden zijn. Je eet gevarieerd en in de gerechten zitten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Het eten is puur zonder kunstmatige toevoegingen. De enige extra's die wij wel in iedere maaltijd stoppen is wat ziel en zaligheid. 


Binnenkort op de Spaklerweg: meeneemmaaltijd

Na het sporten meteen je verse en duurzaam gemaakte maaltijd meenemen?


Dat is binnenkort mogelijk op onze Amsterdamse locatie Spaklerweg. De Maaltijdwinkel gaat deze service aanbieden. Jouw maaltijd wordt netjes verpakt in een zak bij ons bezorgd, wij zetten hem in de koelkast, jij gaat 20 minuten trainen en na afloop neem je jouw bestelling mee naar huis.


Efficiënt, lekker en gezond! We houden je op de hoogte over de startdatum van deze service.

New year's resolutions suck challenge: verdien dikke vette korting

Uit onderzoek is gebleken dat goede voornemens niet werken. En dat heb je hoogst waarschijnlijk zelf ook al ondervonden. Je neemt je van alles voor maar in de praktijk komt er weinig van terecht. Maar wat werkt dan wel om je doelen te gaan bereiken? EMS training, simple as that!


Samen met de personal trainer stel je je doelen op en op basis van een individueel plan gaan jullie aan de slag en bereik je resultaten! Afvallen, fitter worden of een strakker lijf! Jij gaat jouw doel bereiken. Op dit moment hebben we een gave actie voor jou en een sportmaatje: boek samen een proeftraining voor maar €5. Ervaar hoe efficiënt een EMS training is; het kost je maar 20 minuten maar is net zo effectief als een 3 uur durende full body workout.


Ben jij al een Fit & Fast klant dan hebben we voor jou uiteraard ook een aantrekkelijke challenge: voor elke klant die jij aandraagt voor een proeftraining ontvang jij 5% korting op je abonnement tot een maximale korting van 25%. Dussss, trommel je niet sportende vrienden op en laat ze kennismaken met trainen met de Bodytec zodat ze vet fit het nieuwe jaar van start gaan!


Hoe doe je mee?

* je appt de digitale kaart die de trainer voor je heeft naar personen die niks aan goede voornemens hebben, maar wel aan EMS trainingen. Wie dat zijn? Familie, vrienden of collega's die graag fit, sterker of strakker willen worden of willen afvallen

* tijdens deze actie betaal je maar €5 voor 1 of 2 personen

* laat ze bij hun aanmelding jouw naam doorgeven

* aanmelden kan via de website, mail of telefoon 020-2102348

* je mag zoveel personen aandragen als je zelf wilt

* de proeftrainingen die geboekt en betaald zijn uiterlijk op 14 februari 2020 tellen mee. De proeftraining kan wel na die datum plaatsvinden

* voor elke klant die jij aandraagt ontvang je 5% korting op jouw eerstvolgende Fit & Fast abonnement. Je kunt maximaal 25% korting verdienen

* alleen huidige klanten van 18 jaar of ouder kunnen aan deze challenge meedoen

* je kunt de door jou verdiende korting t/m 31 maart 2020 verzilveren

* over deze challenge wordt niet gecorrespondeerd

Eerste eigen locatie geopend

Na vijf jaar EMS (Electro Muscular Stimulation) trainingen geven op gehuurde locaties is de Spaklerweg de eerste eigen Fit & Fast vestiging. De Amsterdamse Middenweg is als locatie komen te vervallen. De locatie Spa Zuiver blijft, net als de Haarlemse locatie aan de Zeedistelweg. Inmiddels is de locatie feestelijk geopend en wordt er volop getraind op nummer 14 B-2.


Deze nieuwste locatie van Fit & Fast ligt middenin een woonwijk. Daarom hopen eigenaren Ariën Mak en Diderik van Buren op interactie met de buurt. Zeker in een grote stad als Amsterdam hebben ondernemers ook een maatschappelijk functie in de wijk. Zij zorgen voor voorzieningen en niet minder belangrijk voor verbinding tussen de bewoners. Sporten is een toegankelijke manier hiervoor. “Ik denk dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het zorgen voor een vitale wijk en het leggen van verbindingen” antwoordt Ariën op de vraag wat de toegevoegde waarde van Fit & Fast is voor de Spaklerweg. Zeker omdat naast EMS trainingen ook fysiotherapie en andere health en wellness producten aangeboden worden. Fit & Fast gaat een totaalpakket aanbieden voor een gezond en vitaal leven.

#fitenfastchallenge

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten zoals  concentratieproblemen, somberheid, huidklachten (zoals eczeem) en hoofdpijn.

Omega 3- en 6 vetzuren

Iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd: omega 3- en 6 vetzuren. Door ons moderne leven en onvoldoende inname van zeegroenten en zeevoedsel hebben we bijna allemaal een tekort aan omega 3. Anderzijds hebben we teveel omega 6- vetzuren door de bewerkte voeding die we eten. De gezonde omega 6- / omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager. Bij deze balans kun je in geval van klachten goed herstellen. En je kunt je gezondheid op peil houden. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een te hoge verhouding, met extremen tot 25:1

Test je vetzuurbalans

Doe mee met onze #fitenfastchallenge en test jouw vetzuurbalans. Via een eenvoudige vingerprik kun je jouw balans meten. Als de uitslag laat zien dat jouw balans niet goed is ga je aan de slag met visolie supplementen voor tenminste vier maanden. Dit is de minimale hersteltijd van de vetzuurbalans.

#fitenfastchallenge

Wil jij investeren in jouw gezondheid? Doe dan met ons mee. Op deze speciale pagina staat meer informatie. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag.

Probeer zelf hoe een EMS training voelt

Boek heel eenvoudig via onderstaande button een EMS proeftraining bij één van onze personal trainers. Een training duurt slechts 20 minuten.

De proeftraining kost maar €10; als je besluit klant te worden dan ontvang je dit bedrag retour.

Cookies