arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie Hilversum vanaf zaterdag 1 augustus open

Vanaf zaterdag 1 augustus gaat locatie Hilversum met personal trainer Nicky echt van start. De locatie is al ingewijd door klanten die graag een proeftraining wilden boeken dus Nicky heeft al een beetje kunnen warmdraaien. De officiële opening volgt later in september.


Locatie Hilversum
Uiteraard kun je wanneer je wilt een proeftraining boeken om zelf te ervaren hoe efficiënt een EMS training is. Ben je enthousiast? Dan voegen wij jou graag toe aan onze klantenlijst zodat we jou wekelijks kunnen voorzien van gevarieerde en uitdagende trainingen. De Hilversumse locatie bevindt zich in het Tulip Tennis Center op Kininelaantje 12. Je kunt gratis parkeren.

Wanneer kun je bij ons komen sporten? Dit zijn onze openingstijden:
maandag: 07.00 - 18.30 uur
dinsdag: 07.00 - 22.00 uur
woensdag: 07.00 - 17.30 uur
donderdag en vrijdag: 07.00 - 22.00 uur
zaterdag en zondag: 09:00 - 12.00 uur


Wij hebben er ontzettend veel zin in om officieel van start te gaan en hopen jullie snel een EMS training te kunnen geven op deze leuke locatie. Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen via 020 21 01 348 of een e-mail sturen; we helpen en adviseren je graag.

Nieuwe locatie voor EMS training: Fit & Fast Hilversum

Wij hebben niet stil gezeten de laatste weken en achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan verdere uitbreiding van Fit & Fast. Vol trots kunnen wij jullie melden dat we per 1 augustus ook een Fit & Fast locatie in Hilversum openen. Dat betekent naast onze drie Noord-Hollandse locaties in Amsterdam en Haarlem over ruim een maand ook een Utrechtse locatie erbij.


Nicky Rijerse en Laura de Boer hebben vorige week hun handtekening gezet en daarmee is Fit & Fast Hilversum een feit. De komende maand zullen zij gebruiken om de locatie helemaal tip en top op orde te krijgen. Vanaf 1 augustus kunnen jullie ook daar EMS trainingen boeken. Nicky is fanatiek tennisser en tennisleraar en is er helemaal klaar voor om jou te trainen met de Bodytec.


Hou de website en onze social media kanalen in de gaten voor aanvullende informatie.

EMS training outdoor: stay fit!

EMS training, van oorsprong een echte indoor sport, heeft nu haar grenzen verlegd naar buiten. Zoals meerdere activiteiten tijdens deze periode met beperkende maatregelen. EMS training outdoor, helemaal coronaproof. Onze personal trainers hadden hun trainingen al aangepast naar varianten voor buiten: traplopen met extra gewicht op je rug, push ups, planken, een mini parcours, squats, jumping jacks en noem ze maar op. Nu is trainen met de Bodytec erbij gekomen zodat jij fit kan blijven.


Dankzij het mooie weer hebben we veel klanten de afgelopen maanden kunnen trainen via onze personal training outdoor. Maar nu is dus ook EMS training outdoor mogelijk. Uiteraard kunnen deze trainingen alleen doorgaan als het mooi weer is; regen is een spelbreker vanwege de Bodytec apparatuur.


Is het mooi weer? Boek een EMS training outdoor en ervaar hoe lekker dit is. Het buiten zijn geeft een extra dimensie aan je training. Liever een training buiten zonder EMS? Ook dat kan, vraag je personal trainer naar de mogelijkheden. En hopelijk vanaf 1 juli ook weer normale EMS trainingen op onze locaties (uiteraard op gepaste afstand). 

Hardlopen? Pas op voor blessures

Om toch in beweging te blijven, nu de sportscholen al een paar maanden gesloten zijn vanwege de coronacrisis, zijn veel mensen begonnen met hardlopen. Hardlopen kan altijd en overal en je hebt geen sportattributen nodig, dus het is een veel gekozen optie de laatste maanden. En helemaal met het mooie weer van de afgelopen periode. Een ideale manier om buiten te zijn en aan je conditie te werken zodat je fit blijft.

Nadeel van hardlopen is dat het blessuregevoelig is. Als je het rennen niet goed opbouwt is de kans groot dat je met een blessure blijft zitten. Uiteraard kan een fysiotherapeut je helpen met het aanpakken van de klachten en deze verhelpen. Maar voorkomen is ook hier beter dan genezen.


Tijdens het hardlopen nemen mensen vaak een verkeerde houding aan.  En op 1000 meter hardlopen landt iemand gemiddeld al ongeveer 1000 keer op elke voet. Dit zijn grote klappen voor het lichaam die telkens worden opgevangen door spieren, pezen en banden van (onder andere) de knieën en enkels.


Wil je toch graag gaan hardlopen maar weet je niet zo goed hoe je dit moet opbouwen? Of was je al begonnen en heb je een (lichte) blessure opgelopen? Maak dan  een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Dan kun je blessurevrij hardlopen met dit heerlijke weer.

Weg met die corona kilo's

Veel mensen zijn een paar kilo aangekomen in de afgelopen periode van thuisquarantaine. Thuis werken, niet naar de sportschool kunnen en elk moment op de dag de mogelijkheid voor een hand in de koelkast of voorraadkast met lekkere trek.


Gelukkig is er sprake van versoepelingen en mogen we weer buiten trainen. Hopelijk krijgen alle sportscholen ook snel groen licht om weer trainingen binnen te mogen geven, uiteraard met afstand en hygiëne maatregelen. De eerder voorgestelde datum van 1 september is nog ver weg. Onze behandelingen voor fysiotherapie met behulp van de Bodytec zijn weer opgestart en dat is voor veel mensen echt een uitkomst. Weer een stap in de goede richting van herstel.


Om fit te worden is niet alleen bewegen van belang maar ook voeding. Je kunt je lijf een boost geven met de "Make the switch" van Fittergy. Start vandaag nog met een nieuwe lifestyle en neem afscheid van de corona kilo's.


Doe je mee? Een aantal klanten zijn al gestart, maar we hebben nog een voorraadje dus..... bel ons even op 020 2101 348 en we leggen je uit hoe het werkt. Succes, stay safe, stay fit!!

Wij zijn open voor trainingen m.b.t. fysiotherapie

We zijn ontzettend blij dat we onze behandelingen en trainingen m.b.t. fysiotherapie weer mogen geven aan jullie. Wil je een afspraak plannen voor een behandeling/training voor het herstel van je (sport)blessure? Neem contact met ons op en we maken een afspraak.


Heb jij door het thuiswerken in een verkeerde houding last van bijvoorbeeld rugklachten? Ook dan kunnen we je helpen. Neem contact op met je trainer/fysiotherapeut of bel ons op 020 2101 348


Uiteraard bieden wij jou ook de mogelijkheid om een één op één training buiten te boeken.

Happy trainers

Het hele team van Fit & Fast is ontzettend blij met de steun van jullie, in welke vorm dan ook. Het is een rare en onzekere tijd, niet alleen voor ons, maar voor iedereen. Wij vinden het erg leuk om te zien hoe jullie onze online trainingen en challenges oppakken.

Wil je bij een van onze fysiotherapeuten een afspraak maken? Stuur ons een berichtje en we plannen een afspraak.

Stay safe, stay fit!

1-op-1 trainingen en behandelingen op Amsterdamse locaties

Op onze twee Amsterdamse locaties Spa Zuiver en Spaklerweg willen wij de 1-op-1 EMS trainingen weer mogelijk maken vanaf maandag 11 mei. De fysiotherapie behandelingen zijn vanaf heden wel al mogelijk. Uiteraard volgens de strikte maatregelen van het RIVM & de rijksoverheid. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing om ook de reguliere EMS trainingen weer te kunnen geven.

Tot dan kunnen we in ieder geval buiten sporten, fysio behandelingen doen of één van de andere pakketten leveren om ons te steunen.


Wat zijn de spelregels voor het trainen/de behandeling op locatie?
Je levert vier credits in voor drie maal een 1-op-1 training inclusief meting met onze gloednieuwe Inbody om jouw nieuwe startpunt goed in kaart te brengen. De trainingen verschijnen zoals je van ons gewend bent in de app. Er zal controle plaatsvinden voorafgaan en bij binnenkomst om na te gaan of je kunt trainen en/of behandeld kunt worden.


Welke aanvullende maatregelen zullen wij nemen?

 • 1-op-1 , tenzij je een stel bent (en dan kleed je elkaar aan)
   
 • Bij binnenkomst verplicht handen wassen en desinfecteren
   
 • Het dragen van handschoenen & masker/mondkapje is verplicht voor de trainers/fysiotherapeuten
   
 • 1,5 meter blijft natuurlijk op ieder moment gewaarborgd
   
 • Kleedkamers, douches en toiletten zijn helaas niet toegankelijk
   
 • Alle materialen worden na elke training/behandeling zorgvuldig gereinigd
   
 • We vragen jou omgekleed, niet te vroeg en niet te laat, aanwezig te zijn op de afgesproken locatie. Dit om verdere contacten te beperken en op deze manier hebben wij tijd voor het tussentijds schoonmaken
   
 • Ben jij (of iemand uit jouw gezin) verkouden of ziek, blijf thuis! Dat geldt uiteraard ook voor onze trainers/fysiotherapeuten

Thuis trainen met je personal trainer of fysiotherapeut.

Onze Fit & Fast locaties zijn in ieder geval tot 6 april gesloten. Maar wij willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij fit wordt, fit blijft, klachten stabiel blijven of verminderen. Daarom maken onze personal trainers & fysiotherapeuten afwisselende trainingen en/of oefeningen voor jou op video.


Een andere manier dan de normale EMS training op locatie; nu train/oefen je thuis. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je klachten niet verergeren, je conditie toch op peil houdt, lekker bezig blijft of als pauze tijdens het thuiswerken kunt uitvoeren. Ook kun je meedoen met onze plank challenge. Elke dag komen er een aantal seconden bij en op dag 30 kun jij vijf minuten aan 1 stuk planken. Doe je mee? We zitten nu op dag 7 (24 maart) dus haak gerust nog aan.


Heb je vragen over een bepaalde training of oefening? Stuur een berichtje naar info@fitenfast.nl of stuur een appje naar je eigen trainer/fysio. Hij of zij helpt je graag verder.

Stay safe, stay fit!!

Met ingang van 17 maart alle locaties gesloten

Fit & Fast sluit haar deuren t/m 6 april 2020, als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Na Haarlem sluiten nu ook de twee Amsterdamse locaties. Wij willen, ondanks de privésetting waarin wij jou begeleiden en trainen, ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.


We volgen hierin het advies en de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. De gezondheid van jou en onze trainers staat altijd op de eerste plaats.

Het sluiten van onze deuren betekent niet dat wij stoppen met jou zo fit mogelijk te krijgen. Wij zullen jou de komende weken digitaal blijven coachen en motiveren zodat jij samen met ons team op 7 april weer fit in de startblokken staat om te komen trainen.

Sportieve groet en stay safe,

Ariën en Diderik

Heb je vragen? Stuur een mail naar administratie@fitenfast.nl.

15-3 20.00 uur: Amsterdamse locaties blijven open

.Onze twee Amsterdamse locaties blijven open: Spa Zuiver en Spaklerweg. Het hotel van Spa Zuiver blijft open waardoor wij bij onze ruimte kunnen komen.
Onze locatie in Haarlem is dicht omdat deze in een sportschool gevestigd is.


Klanten van 50 jaar en ouder zitten in de risicogroep; wij trainen/behandelen jullie graag weer nadat het RIVM deze richtlijn aanpast. Onze trainingen/behandelingen zullen wij in een aangepaste vorm gaan aanbieden.


Morgen, na de persconferentie, zullen wij een mail naar alle klanten sturen met daarin meer informatie over de invulling van de komende weken en een eventuele update.


Verzoek: wil je al omgekleed op je training komen.

Ben je niet fit? Ziek thuis goed uit en zorg goed voor jezelf. Als je weer fit bent zien wij jou graag weer op Spa Zuiver of de Spaklerweg in Amsterdam.


Heb je vragen? Stuur ons een mail via info@fitenfast.nl


Trainingen gaan door - RIVM maatregelen opgevolgd

Beste klant, wij willen je laten weten dat onze trainingen gewoon doorgaan.

Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM:
* wij geven geen hand
* wij wassen onze handen
* de ruimtes worden goed gereinigd
* voelt een trainer zich niet fit? Hij of zij blijft thuis


Voel jij je niet fit? Thuis goed uitzieken en dan zien we je daarna heel graag weer op één van onze drie locaties in Amsterdam of Haarlem.

Ariën & Diderik

Trainen en tafelen

Extra service op locatie Spaklerweg: verse voedzame meeneemmaaltijden. Jij gaat trainen en na afloop neem je je bestelling mee. Thuis zit je binnen 15 minuten aan tafel, eet smakelijk!


We hadden het al aangekondigd: na het trainen jouw bestelde maaltijd van De maaltijdwinkel meenemen. Vanaf nu kun je gebruik maken van deze extra service aan jou.


Via onderstaande button ga je naar de pagina van De maaltijdwinkel en daar kun je alle informatie vinden en uiteraard kun je je aanmelden voor de 'try before you buy' actie.


Probeer twee maaltijden voor de actieprijs van €10 per persoon per keer. Speciaal voor jou als Fit & Fast klant. Proef zelf hoe lekker de gezonde maaltijden zijn. Je eet gevarieerd en in de gerechten zitten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Het eten is puur zonder kunstmatige toevoegingen. De enige extra's die wij wel in iedere maaltijd stoppen is wat ziel en zaligheid. 


Binnenkort op de Spaklerweg: meeneemmaaltijd

Na het sporten meteen je verse en duurzaam gemaakte maaltijd meenemen?


Dat is binnenkort mogelijk op onze Amsterdamse locatie Spaklerweg. De Maaltijdwinkel gaat deze service aanbieden. Jouw maaltijd wordt netjes verpakt in een zak bij ons bezorgd, wij zetten hem in de koelkast, jij gaat 20 minuten trainen en na afloop neem je jouw bestelling mee naar huis.


Efficiënt, lekker en gezond! We houden je op de hoogte over de startdatum van deze service.

New year's resolutions suck challenge: verdien dikke vette korting

Uit onderzoek is gebleken dat goede voornemens niet werken. En dat heb je hoogst waarschijnlijk zelf ook al ondervonden. Je neemt je van alles voor maar in de praktijk komt er weinig van terecht. Maar wat werkt dan wel om je doelen te gaan bereiken? EMS training, simple as that!


Samen met de personal trainer stel je je doelen op en op basis van een individueel plan gaan jullie aan de slag en bereik je resultaten! Afvallen, fitter worden of een strakker lijf! Jij gaat jouw doel bereiken. Op dit moment hebben we een gave actie voor jou en een sportmaatje: boek samen een proeftraining voor maar €5. Ervaar hoe efficiënt een EMS training is; het kost je maar 20 minuten maar is net zo effectief als een 3 uur durende full body workout.


Ben jij al een Fit & Fast klant dan hebben we voor jou uiteraard ook een aantrekkelijke challenge: voor elke klant die jij aandraagt voor een proeftraining ontvang jij 5% korting op je abonnement tot een maximale korting van 25%. Dussss, trommel je niet sportende vrienden op en laat ze kennismaken met trainen met de Bodytec zodat ze vet fit het nieuwe jaar van start gaan!


Hoe doe je mee?

* je appt de digitale kaart die de trainer voor je heeft naar personen die niks aan goede voornemens hebben, maar wel aan EMS trainingen. Wie dat zijn? Familie, vrienden of collega's die graag fit, sterker of strakker willen worden of willen afvallen

* tijdens deze actie betaal je maar €5 voor 1 of 2 personen

* laat ze bij hun aanmelding jouw naam doorgeven

* aanmelden kan via de website, mail of telefoon 020-2102348

* je mag zoveel personen aandragen als je zelf wilt

* de proeftrainingen die geboekt en betaald zijn uiterlijk op 14 februari 2020 tellen mee. De proeftraining kan wel na die datum plaatsvinden

* voor elke klant die jij aandraagt ontvang je 5% korting op jouw eerstvolgende Fit & Fast abonnement. Je kunt maximaal 25% korting verdienen

* alleen huidige klanten van 18 jaar of ouder kunnen aan deze challenge meedoen

* je kunt de door jou verdiende korting t/m 31 maart 2020 verzilveren

* over deze challenge wordt niet gecorrespondeerd

Eerste eigen locatie geopend

Na vijf jaar EMS (Electro Muscular Stimulation) trainingen geven op gehuurde locaties is de Spaklerweg de eerste eigen Fit & Fast vestiging. De Amsterdamse Middenweg is als locatie komen te vervallen. De locatie Spa Zuiver blijft, net als de Haarlemse locatie aan de Zeedistelweg. Inmiddels is de locatie feestelijk geopend en wordt er volop getraind op nummer 14 B-2.


Deze nieuwste locatie van Fit & Fast ligt middenin een woonwijk. Daarom hopen eigenaren Ariën Mak en Diderik van Buren op interactie met de buurt. Zeker in een grote stad als Amsterdam hebben ondernemers ook een maatschappelijk functie in de wijk. Zij zorgen voor voorzieningen en niet minder belangrijk voor verbinding tussen de bewoners. Sporten is een toegankelijke manier hiervoor. “Ik denk dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het zorgen voor een vitale wijk en het leggen van verbindingen” antwoordt Ariën op de vraag wat de toegevoegde waarde van Fit & Fast is voor de Spaklerweg. Zeker omdat naast EMS trainingen ook fysiotherapie en andere health en wellness producten aangeboden worden. Fit & Fast gaat een totaalpakket aanbieden voor een gezond en vitaal leven.

#fitenfastchallenge

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten zoals  concentratieproblemen, somberheid, huidklachten (zoals eczeem) en hoofdpijn.

Omega 3- en 6 vetzuren

Iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd: omega 3- en 6 vetzuren. Door ons moderne leven en onvoldoende inname van zeegroenten en zeevoedsel hebben we bijna allemaal een tekort aan omega 3. Anderzijds hebben we teveel omega 6- vetzuren door de bewerkte voeding die we eten. De gezonde omega 6- / omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager. Bij deze balans kun je in geval van klachten goed herstellen. En je kunt je gezondheid op peil houden. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een te hoge verhouding, met extremen tot 25:1

Test je vetzuurbalans

Doe mee met onze #fitenfastchallenge en test jouw vetzuurbalans. Via een eenvoudige vingerprik kun je jouw balans meten. Als de uitslag laat zien dat jouw balans niet goed is ga je aan de slag met visolie supplementen voor tenminste vier maanden. Dit is de minimale hersteltijd van de vetzuurbalans.

#fitenfastchallenge

Wil jij investeren in jouw gezondheid? Doe dan met ons mee. Op deze speciale pagina staat meer informatie. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag.

Probeer zelf hoe een EMS training voelt

Boek heel eenvoudig via onderstaande button een EMS proeftraining bij één van onze personal trainers. Een training duurt slechts 20 minuten.

De proeftraining kost maar €10; als je besluit klant te worden dan ontvang je dit bedrag retour.

Cookies