Over Fit & Fast - Ontmoet Veronika
arrow_drop_up arrow_drop_down

Veronika
Personal trainer

Veronika (1987), één van de twee vrouwelijke trainers, houdt van sporten en weet wat trainen en doelen behalen is. Ze is professioneel zwemster geweest, nu is ze personal trainer en daarnaast focust zij zich op EMS en yoga. Zij is een echte allround trainer met als specialisatie het combineren van verschillende trainingsstijlen vanuit boksen, yoga en fitness.

Als persoonlijk coach let zij heel scherp op de uitvoering van de oefening, je houding en van de bewegingen die je maakt. Jouw doelstelling stelt zij centraal en ze geeft jou keer op keer een optimale training.

Zelf traint Veronika ook met de Bodytec zodat ze goed weet hoe de oefeningen voelen en dit gebruikt zij in haar trainingen.

Bij EMS is het gevoel van trainen ‘diep’ vanwege de impulsen en het houdt langer aan dan bij een reguliere krachttraining. Dat vindt zij een groot pluspunt van deze trainingen met de Bodytec; je bereikt sneller resultaat in een korter tijdsbestek. EMS geeft uitputting op een dieper spierniveau. Dat is de kracht van deze trainingen.

“Ik ben gek op schoenen; in mijn kast staan meer dan 100 paar"

Aangenaam kennis te maken,

graag ontmoeten wij jou ook persoonlijk!