arrow_drop_up arrow_drop_down

Job
Personal trainer

Job (1993) heeft CIOS Sport, Gezondheid & Vrijetijdsmanagement succesvol afgerond en sinds kort heeft hij een internationale erkenning als personal trainer via de NASM (National Academy of Sports Medicine). Zijn specialisatie ligt op het gebied van krachttraining.

Naast het geven van trainingen wil hij zijn klanten ook graag anatomische kennis bij brengen zodat ze weten waarom bepaalde oefeningen of trainingsvormen worden gedaan. Zijn focus ligt op correctie van de houding, spieropbouw en afvallen.

Hij blijft het heel mooi vinden om te zien dat klanten na een aantal weken trainen zelfverzekerder en fitter naar de trainingen komen in vergelijking met de eerste keer. Ze bewegen zich makkelijker, hebben een betere balans, meer energie en een toename van kracht. Ze voelen zicht fitter en sterker.

Zelfs klanten met beperkingen kunnen op hoge intensiteit trainen met EMS omdat het ontlastend is voor de gewrichten en de omliggende spieren. De zwakke spieren worden op een verantwoorde manier getriggerd waardoor ze sterker en stabieler worden.

“Ik ben al sinds mijn zeventiende een die hard hardstyle, hardcore en techno fan”

Aangenaam kennis te maken,

graag ontmoeten wij jou ook persoonlijk!

Cookies