arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontmoet de trainers & fysiotherapeuten

Snel en verantwoord fit worden. Dat is de missie van Fit & Fast, pionier als aanbieder van EMS training in Nederland. In 2013 maakt Ariën Mak, toen beginnend fysiotherapeut, kennis met EMS (Electro Musculaire Stimulatie). Gefascineerd door het effect van deze trainingen begint hij in datzelfde jaar met zijn eerste Bodytec machine. Fit & Fast was een feit.

Inmiddels hebben wij drie locaties waar ons enthousiaste en professionele team van personal trainers en/of fysiotherapeuten staat te popelen om samen met jou je persoonlijke doel te bereiken en ervoor te zorgen dat onze fysiotherapie behandelingen jouw (sport)blessure verhelpen. 

Fit worden, afvallen of wil je je lichaam beter in vorm? Kom één of twee keer per week 20 minuten voor een training of behandeling naar onze locaties in Amsterdam of Haarlem. Wij zorgen voor afwisselende en uitdagende trainingen waarin jij iedere keer weer het uiterste uit jezelf haalt om op een verantwoorde manier snel fit te worden. Dat is de kracht van EMS trainingen.

Fysiotherapie nodig? Onze fysiotherapeuten bepalen op basis van jouw verhaal en klachten welke behandeling bij jou past. Daarna gaan we samen aan de slag zodat jij snel weer van je (sport)blessure of klacht bent.

Meet the trainers

Aangenaam kennis te maken,

graag ontmoeten wij jou ook persoonlijk!

Cookies