arrow_drop_up arrow_drop_down

#FITENFASTCHALLENGE

DOE MEE MET DE #FITENFASTCHALLENGE

TEST JE VETZUURBALANS

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten zoals  concentratieproblemen, somberheid, huidklachten (zoals eczeem), hoofdpijn, ontstekingen, menstruatiepijn, overgangsklachten, overgewicht,  hart- en vaatziekten, diabetes type 2, hoge bloeddruk, langzame wondheling, gewrichtsklachten, libidoverlies en oogklachten.

Iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd

Elke cel in je lichaam is opgebouwd uit omega 3- en 6 vetzuren. Door ons moderne leven en onvoldoende inname van zeegroenten en zeevoedsel hebben we bijna allemaal een tekort aan omega 3. Anderzijds hebben we teveel omega 6- vetzuren door de bewerkte voeding die we eten. De gezonde omega 6- / omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager. Bij deze balans kun je in geval van klachten goed herstellen. En je kunt je gezondheid op peil houden.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een te hoge verhouding, met extremen tot 25:1

Hoe is jouw vetzuurbalans?

Het is mogelijk om jouw omega 6 / omega 3-balans in kaart te brengen. Het geeft veel inzicht in jouw gezondheid. Een optimale omega 6 / omega 3- balans hoort dus lager dan 3:1 te zijn. In de praktijk heeft bijna iedereen een verkeerde omega 6 / omega 3-balans, dus een balans bóven de 3:1. EQology, een Noorse producent van voedingssupplementen, biedt de mogelijkheid om via een eenvoudige vingerpriktest jouw vetzuurbalans te meten. Het is een simpele test waarbij je een druppel bloed afneemt en die stuur je in de bijgeleverde retourenvelop op naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo (Noorwegen).

Het herstellen van je vetzuurbalans kost minimaal vier maanden

Als jouw vetzuurbalans niet goed is heeft dat tijd nodig om te herstellen; minimaal vier maanden. Daarom biedt EQology een pakket aan met twee vingerpriktesten en zes maanden visolie. De eerste vingerpriktest doe je bij de start; de tweede test doe je na ongeveer vijf maanden. Zo doe je een "voor & na" meting en kun je zelf constateren hoe krachtig je vetzuurbalans verbetert en herstelt. Eén of twee maanden visolie slikken heeft geen zin, omdat de buitenkant van iedere cel – ook van de rode bloedcellen - uit vetzuren bestaat. Dit vernieuwingsproces duurt minimaal vier maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken.


"Het herstellen van je vetzuurbalans kost minimaal vier maanden dus korter visolie slikken heeft geen zin"


De visolie van EQology

EQology biedt een mooi combinatiepakket aan: vingerpriktesten en een  zuivere visolie van hoge kwaliteit. Deze visolie heeft het MSC keurmerk (dat staat voor duurzame visvangst) en  is rijk aan de visvetzuren DHA en EPA. Dit product is  één van de zuiverste visoliën ter wereld (totale oxidatiewaarde (TOTOX) 4-8), is vrij van toxische stoffen (contaminanten),  vrij van doping (dus ook voor topsporters) en  heeft een natuurlijke frisse citroensmaak.

Wil jij ook:

* het risico op hart- en vaatziekten minimaliseren?

* je ontstekingskans verminderen?

* een optimale hersenfunctie?

* het immuunsysteem krachtig ondersteunen?

* de bloeddruk positief beïnvloeden?

* een goede spierfunctie?

* jouw bloedvetten – waaronder cholesterol – in balans brengen?

* preventief werken aan jouw gezondheid?


Dan is de combinatie van vingerpriktesten en visolie van EQology iets voor jou. 

Wat kost het?

Een vingerpriktest van EQology kost normaal gesproken €84. De druppel bloed gaat anoniem naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo. Na 15-20 werkdagen kun je de uitslag opvragen. EQology biedt je een pakket met 2 vingerpriktesten en 8 flessen visolie (300 ml per fles). De visolie van EQology kost €33,63 per fles, dus 8 flessen kosten in totaal €269. Normaal gesproken zou je voor het pakket betalen (8 flessen visolie voor €269 en twee vingerpriktesten voor €168, dat is een totaalprijs van €437)


Maar EQology heeft een scherpe combinatieprijs; bij afname van het pakket visolie biedt Eqology de vingerpriktesten voor slechts €15 per stuk aan, dus €30 voor 2 testen. De totaalprijs wordt daarmee €299 inclusief BTW voor het hele pakket - een korting van €138.


Voor dit bedrag krijg je:

* 2 vingerpriktesten (inclusief beschrijving en retourenvelop naar laboratorium Vitas in Oslo)

* 8 flessen visolie (lekkere frisse visolie met lichte citroensmaak) o gratis verzending pakket

* gratis doosje vitamine K2 Eqology (t.w.v. €25)

* het belangrijkste: een sterke en meetbare vetzuurbalans, wat een positieve impuls voor jouw gezondheid is

Niet nodig? Geld terug.

Je loopt geen enkel risico: als jouw omega 6 / omega 3-balans al lager is dan 3:1 (en dus in orde) krijg je je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen. Gezondheid is misschien onbetaalbaar, maar er (verstandig) in investeren wordt op deze manier wél betaalbaar. Het is nu voor iedereen toegankelijk, en indien gewenst kun je ook gespreid betalen.

Ben jij klaar om in je gezondheid te investeren?

Doe mee met de #fitenfastchallenge!

Cookies